header

Stickers ter ondersteuning

Voor een juiste planning en duidelijk overzicht heeft u voor onze “Waar ben ik?” kalender stickers nodig. Hieronder vindt u de stickervellen met de 12 verschillende uitvoeringen. Op ieder stickervel  zitten 48 stickers. Het laatste witte vel bestaat uit correctie stickers, u kunt deze gebruiken om over oude/verkeerde stickers te plakken.

Bij iedere bestelde kalender kunt u 5 willekeurige stickervellen gratis op het bestelformulier aangeven. U kunt naast de gratis 5 stickervellen nog stickervellen bij- of nabestellen. De minimale bestelhoeveelheid hiervoor  is 5 stuks.  De prijs van een stickervel is  dan € 0,75 per stuk.

stickers voor de "Waar ben ik?" kalender "BSO"Stickers voor de "Waar ben ik? kalender in de uitvoering "zwemmen"Stickers voor de "Waar ben ik? kalender in de uitvoering "mama"Stickers voor de "Waar ben ik? kalender in de uitvoering "papa"Stickers voor de "Waar ben ik?" kalender in de uitvoering "DIVERSEN BLAUW"Stickers voor de "Waar ben ik?" kalender in de uitvoering "DIVERSEN ROZE"Stickers voor de "Waar ben ik?" kalender in de uitvoering "DIVERSEN GROEN"stickers voor de "Waar ben ik? kalender "OPA en OMA"Stickers voor de "Waar ben ik? kalender uitvoering "sporten"Stickers voor de "Waar ben ik? kalender in de uitvoering "telefoneren"stickers voor de "Waar ben ik?" kalender "logeren"

Stickers voor de "Waar ben ik" kalender in de uitvoering CORRECTIE