header

Bestelformulier

Via dit formulier kunt u de kalender bestellen en de stickers na-/ bijbestellen.
Als u de gewenste bestelling heeft afgerond dan krijgt u zo spoedig mogelijk een email van ons met daarin vermeld het rekeningnummer waarop u het totaalbedrag van uw bestelling kan storten. Zodra uw betaling binnen is zullen wij u per ommegaande de bestelde artikelen toezenden.

Wat is uw naam?
Please specify your position in the company
Onjuist e-mailadres
Wat is uw telefoonnummer?
Wat is uw adres?
Wat is uw postcode?
Wat is uw woonplaats?

Cliënten uit België dienen aan te geven welke wijze van verzending gewenst is. Indien niets vermeld dan sturen wij het zonder ontvangstbevestiging.


Ongeldige invoerHieronder kunt u uw bestelling aangeven
U kunt de “Waar ben ik?” kalender bestellen in 3 verschillende uitvoeringen. De kalender kost €24,95.
Bij iedere bestelde kalender zitten standaard 5 stickervellen te weten; mama stickers, papa stickers, BSO stickers, opa en oma stickers en een sticker vel met diverse picto’s ( o.a. verjaardag, sinterklaas, tandarts etc). Daarnaast ontvangt u bij iedere bestelde kalender, het kalendarium van het betreffende jaar. (nu van het jaar 2023, het restant van 2022 wordt ook bijgeleverd.)
Als u losse stickervellen wilt bijbestellen of nabestellen moet u deze per set van 5 vellen afnemen (dus 1 set = 5 vellen; 2 sets = 10 vellen; 3 sets = 15 vellen; etc.). U kunt wel willekeurig aangeven welke stickervellen u per set wilt ontvangen. De prijs van een stickervel is dan €0,75 per stuk.
Jaarlijks komt in november het kalendarium binnen voor het daaropvolgende jaar. Alle kalenders die in de maanden oktober, november en december worden besteld, krijgen gratis ter aanvulling het kalendarium van het volgende jaar meegeleverd. Indien de kalendaria nog niet binnen zijn, zal er een tegoedbon aan de bestelling worden toegevoegd. Uiteraard is het voor mensen die de kalender reeds in hun bezit hebben, ook mogelijk om het kalendarium los te bestellen. De kosten hiervan zijn € 4,95, exclusief portokosten.

Als u tenminste 2 kalenders tegelijk koopt ( bv. bij papa een kalender en bij mama een kalender) dan krijgt u 15% korting.

Pakketverzendkosten
De pakketverzendkosten zijn €6,95, ongeacht het aantal kalenders dat u bestelt. Voor België zijn deze € 9,80 zonder ontvangstbevestiging (eigen risico) en € 13,= incl. ontvangstbevestiging (ons risico als het pakket niet mocht aankomen).

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.