header

De kalender hangt in de keuken en wordt enthousiast gebruikt. Deze geeft structuur en ook het stickeren is leuk. Mijn dochter Loulou is vier en kan nog niet zo heel goed lezen. Dus de symbolen zijn prima!.
Goetjes Margo

De kalender werkt pefect en ze hebben erg zin om te stickeren...heb alleen te weinig plaatsjes had wel bijbesteld zodat ze het dan nog leuker vinden dmv bso en zwem en sporttas stickers...volgende week is alleen peutergym en dan merk ik dat ze niet kijken erop omdat er geen stickers meer op zitten...we gaan elke zondag avond aan de tafel zitten met nieuwe sticker en wordt de week doorsproken..
ze vinden het erg leuk EN ze kennen alle dagen van de week!
Dus toppie!
Groetjes Monique

We gebruiken de kalender nu zo'n 2 weken en ik moet eigenlijk zeggen dat wij hem wel heel handig en overzichtelijk vinden. We hebben hem op de deur gehangen en zien dus iedere keer wanneer we naar buiten gaan wat er op de planning staat. De stickers met de kleurtjes zijn heel handig want geven direct overzicht wanneer de kinderen waar zijn. Wat ik verrassend handig vind is dat je, als een week voorbij is, de volgende week naar boven hangt en dan weer het overzicht hebt over de 2 weken die komen gaan.
Voor mijn kinderen, die al kunnen lezen en een iets andere dagindeling hebben dan links op de kalender staat, is het precieze tijdstip op de dag nog wel eens een probleempje, maar daar kunnen we denk ik best aan wennen.
Wij zijn in ieder geval best tevreden met de kalender!
Groetjes
Roderick en Roger,
Mirjam

Kalender is naar wens en net in gebruik...de oudste van 6 is iets actiever met plakken en schrijven dan de jongste van 4. Stuur mij deze vraag over een half jaar nog eens, dan schrijf ik een meer uitgebreide inhoudelijke recensie.
Met vriendelijke groet,
Raoul 

Beste mensen,
Volgens mijn neef, die de kalender is gaan gebruiken, is het een leuk hulpmiddel om alles te onthouden. Volhouden dus!!
Frans SB

Sinds 2 weken hebben wij de "Waar ben ik" kalender in gebruik.
Wij hebben hem een mooie plek in de keuken gegeven en de kinderen kijken er regelmatig op. Als ze 's ochtends beneden komen, kijken ze gelijk wat er voor die dag op het programma staat. Wij vinden het een zeer overzichtelijke kalender en ze kunnen precies ook zien hoeveel nachten het duurt voordat ze naar papa of mama gaan.  Zelfs voor de kleine meid van 3 is het in een keer duidelijk en weet ze te zeggen hoe het werkt. Kortom, we zijn er erg blij mee!!! 
Groeten Sanny